Gyermekbemutató Békéscsabán

2018. január 20-án délelőtt gyermekbemutató volt gyülekezetünkben. A szolgálatot Fürj György lelkészünk végezte. Kóródi-Felföldi Roland és kedves felesége, Bettina hozták el második kislányukat. Mindezt azért tették, hogy az Úr és a gyülekezet előtt elismerjék, miszerint gyermekük, Nóra, Isten ajándéka, és elkötelezzék magukat kislányuk isteni alapelvek szerinti nevelése mellett. Áldást kértek gyermekükre és felajánlották őt Istennek.

Ezen a megható alkalmon egy-egy kedves zongora-, vers- és kórusszolgálatot, valamint fuvolaszólót hallgathattak meg a családtagok és a gyülekezet.

Nagy öröm volt látni, hogy Nórika az áldáskérő imádság alatt sokat mosolygott, mintha érezné, milyen jelentős mozzanat ez az ő életében.

A prédikációban többek között elhangzott az is, hogy mennyire fontos áldást kérnünk gyermekeinkre a Mindenhatótól. Valamint az, hogy a gyülekezetnek is szükséges imádkoznia a gyermekek hitbeli növekedéséért, felelősséggel tartozunk azért, hogy Isten felé vezessük a gyülekezetünkbe tartozó gyermekeket. Ünnepélyes istentiszteletünk után egy kedves feladat várt még a gyermekekre, hiszen a náluk levő igeversek párját meg kellett keresniük egy-egy tapasztalt testvérnél, akivel elbeszélgetve sok mindent megtudhattak a gyermekkorukról.

Hálásak vagyunk Istennek azért, hogy gyermekeket ad a testvéri közösségünkbe, és mi az Ő segítségével szerethetjük és gondoskodhatunk róluk, ezzel is bemutatva mennyei Atyánkat nekik.

 

Zana Inci