Mozgó lelki- és egészségközpont Szombathelyen

Kihagyhatatlan lehetőség, nagy kihívás, rengeteg utánajárás, felkészülés, és hála, hála, hála – így lehetne összefoglalni a június utolsó hétvégéjén, Szombathely Önkormányzata által XXIV. alkalommal az AGORA Savaria Filmszínház és árkádnál szervezett Egészségnapokon való részvételünket.

Célunkat, az egészséges életmód nyolc alapelvének bemutatását az ADRA égisze alatt úgy valósítottuk meg, hogy a mozgó jármű az ételbemutató – pástétomok, szendvicsek, pogácsa, sütemények és többféle zöldturmix – elkészítésének és megkóstolásának volt a helyszíne, körülötte pedig hét asztalnál a többi alapelv ismertetése, beszélgetés és masszázs zajlott. Mindazok, akik az összes állomást végigjárták, ajándékkönyvet kaptak.

Tapasztalatunk, hogy az emberek nagyon nyitottak és keresik az értéket hordozó életmodelleket. A több száz látogató közül sokan személyes értesítést kértek további rendezvényeinkről. Emellett a jelenlévő helyi egészségügyi szakemberekkel is nagyon jó kapcsolatot tudtunk kialakítani.

Ezúton külön köszönjük Gyurkó Jánosnak és Lebócz Istvánnak a jármű manőverezését, köszönjük a soproni és a győri testvérek segítségét! Bátorítunk mindenkit, végezzétek ezt a szolgálatot! És minden gyülekezetnek ajánljuk, használjátok a Mozgó lelki- és egészségközpontot!

 

TSZ