Nyírturai Szünidei Bibliatábor

Újra nagy örömmel és lelkesedéssel láttunk hozzá az idei, immár 8. táboroztatáshoz július 4–9. között, melyen 42 gyermek vett részt. Témánk a teremtés volt. Napról napra nagyon jól kidolgozott feladatokat oldottunk meg korcsoportonként a gyerekekkel, amelyeket nagyon szerettek, és lelkesedéssel töltöttek ki. Örömmel tanulták meg a Bibliából kiválasztott aranymondásokat, cserébe zsetonokat gyűjthettek. Igen szemléletesen tükrözték a teremtést a kézműves foglalkozások. A napi programot sok-sok játékkal, vetélkedőkkel tettük még gazdagabbá. Volt tűzoltóautó-bemutató és gyógynövény-ismertető, amit érdeklődéssel, odafigyeléssel követtek a gyerekek, és ha az idő engedte volna, akkor még egy habpartit is megtarthattunk volna.

Hálás vagyok a jó Istennek, hogy a gyerekek nagyon szépen viselkedtek – egy imacsoport is imádkozott értünk, és a gyülekezetünk, amit tapasztaltunk is nap mint nap, ezért ezt a támogató szolgálatot itt is szeretnénk külön megköszönni.

A szombat délelőtti záró ünnepségre igen sok szülő érkezett, és elmondták, hogy nagyon szeretik ezt a tábort, sőt sokan már előre kérték, hogy írjuk fel őket jövőre is, mert ezt a tábort nem akarják kihagyni. Voltak olyanok is, akik első alkalommal érkeztek hozzánk. Ők nagy figyelemmel kísérték a záró, összefoglaló ünnepséget.

Segítőink igen lelkesen kivették részüket a tábor programjaiból, munkájából, melyért nagyon hálásak vagyunk és nagyon köszönjük fáradozásukat! Szeretnénk még többet találkozni ezekkel a gyerekekkel, mert sokan érdeklődnek, olvassák a kapott Bibliát, könyveket. Ehhez várjuk Isten útmutatását és áldását.

Dné