Sorozat, kiállítás és keresztség

2024. április 8–12. között Fehérgyarmaton is Biblia-kiállítást, illetve evangelizációs sorozatot szerveztünk. A Biblia-kiállítást a város több iskolájának diákjai is meglátógatták, illetve a pénteki napon a Tiborszállási Péchy László Adventista Iskola diákjai is megtekintették a kiállítást egy egynaposra tervezett kirándulás keretében.

AdventInfo 2024. április 30.

2024. április 8–12. között Fehérgyarmaton is Biblia-kiállítást, illetve evangelizációs sorozatot szerveztünk.

A Biblia-kiállítást a város több iskolájának diákjai is meglátógatták, illetve a pénteki napon a Tiborszállási Péchy László Adventista Iskola diákjai is megtekintették a kiállítást egy egynaposra tervezett kirándulás keretében.

Az iskolákon kívül a városból is voltak látogatók, akik érdeklődve figyelték a tárlatvezetést. A kiállítást hozzávetőlegesen 250-300 ember látogatta meg.

Esténkét evangelizációs sorozatot tartottunk, amelyen minden alkalommal a várakozásainkon felüli létszámban vettek részt vendégek, sőt a város egyik papja is (egy este kivételével) látogatta az összejöveteleket. Minden este igyekeztünk minőségi zenét is biztosítani, így a körzet kórusa, a körzet fiataljai, illetve a Trio Acoustic is felléptek szolgálatukkal. Éreztük Isten vezetését és áldásait.

2024. április 13-án keresztségi alkalmunk volt a csengeri imaházban, ahol Farkas Csilla testvérnőnk kötött szövetséget Istennel. Amióta az épületet eladtuk és azt felújították, ő volt a nyolcadik ember, aki itt keresztelkedett. A délutáni alkalmon körzeti úrvacsoránk volt. Köszönjük imáitokat!

SzBSz