Tábori találkozó Nyírturán

Nagy örömmel, és lelkesedéssel készültünk a tábori találkozóra, mert olyan jó a kedves gyerekekkel találkozni, megölelni, szeretni őket.

17 gyerek jött el a december 15-én megtartott találkozóra, és voltak, akiket a szülők is elkísértek. Kerékgyártó János táborvezető lelkész testvér felfrissítette a nyári tábor témáját, melyre meglepően jól emlékeztek a gyerekek. Majd a hála percei következtek. Arról beszéltünk, milyen fontos hálásnak lenni, és történeteket mondtunk el, hogy mennyire hálásak lehetünk a jó Istennek mindenért. Mindezt a Zsoltárok könyvéből vett bibliaszövegekkel, hálaadó gondolatokkal színesítettük. Ezt követően a gyerekek is leírták, hogy ők miért hálásak, és ezt haza is vitték a szüleiknek.

Készítettünk sok-sok finomságot, és sokat játszottunk. Nagyon jó volt együtt lenni! Az egyik gyermek megkérdezte: „Az idén igaz fogunk még találkozni?”.

Minden gyermek egy külön egyéniség, egy drága kincs! Hálásak vagyunk a jó Istennek értük és a találkozó megrendezésének a lehetőségéért! Az Úr áldja meg őket addig is, míg tavasszal újból találkozunk velük!

 

Dné