Útnak indult a Vándor…

Útnak indult a Vándor…Örömmel osztjuk meg veletek, hogy az elmúlt hónapokban indítottunk egy adventista ifjúsági folyóiratot először Útjelzőként, majd Vándor néven újult meg. Legfőbb mottónk: Fiataloktól fiataloknak. Ezen szellemiség jegyében – ha még nem találkoztatok volna az újsággal – aktuális, mindennapi témákat igyekszünk feldolgozni az örökérvényű Biblia alapján. 

Állandó rovataink közül néhány példa: Keskeny út, ami Bibliai példák és életutak mellett keresi meg, mi is az én hitem és mi a mi hitünk, az én vallásom és a mi vallásunk? Társasjátékok, minek során megpróbáljuk megfejteni az emberek közötti titokzatos szálakat, vagy a Tudásfa, ahol azt a kérdés boncolgatjuk, hogy Isten és a tudomány vajon szemben állnak egymással, vagy támogatják egymást? Ezenkívül olvashattok elemzésekről, személyes interjúkról, programajánlókról, egészséges életmódról. A legtöbb cikket a fiatalok írják és emellett sok szeretettel kérünk fel lelkészeket, gyülekezeti tagokat egy-egy tapasztalat, mondanivaló megosztására.

Az újság tehát elsősorban belmissziós célt szolgál. (Ugyanakkor a gyakorlat azt mutatja, hogy ismerkedők is szívesen fogadják, olvassák.) Éppen ezért célkitűzésünk, hogy ez minden fiatalhoz eljusson, éljen Budapest szívében vagy a határ mellett, járjon fiatalos gyülekezetbe vagy olyanba, ahol egyedül képviseli az ifjúságot. Mi „teljes tagbevonásra” és összetartásra törekszünk. Szeretnénk valami olyat létrehozni, ami kapcsolatokat nyit, ami ott van a hétköznapokon is (nem csak szombaton), ami gondolkodásra indít, de leginkább, ami megerősíti a fiatalokat, hogy Istennek számukra is van egy egyedi terve, célja, és őket is használni szeretné műve építésében.

A nyomtatott forma jelenlegi ára 600 Ft, az online verzióé 250 Ft.

A megrendeléssel és további kérdésekkel keressétek fel a Facebook-oldalunkat: https://www.facebook.com/vandorujsag, vagy írjatok e-mailt a vandor.szerkesztoseg@gmail.com -ra. Ezenkívül pedig személyesen is találkozhattok velünk a januárban megrendezésre kerülő Fiatalok Jézusért Konferencia kiállítói között.

a Vándor Szerkesztősége