„Változnak az évszakok…”

Júliusban, még a nyár elején került megrendezésre Vivaldi Nyár című művének előadása koncert keretében, a Terézvárosi Gyülekezet Adventista Kápolnájában. Vivaldi Négy évszak című művének mindegyike zeneileg is kifejezi az évszakok hangulatát. A Nyár első címe, „Szenvedés a hőségtől”, majd a téma változik, és a hőséget dörgés, villámlás és vihar követi. A szerző művének előadása olyan élményt nyújtott, ami teljesen érzékeltette a nyár forróságát, viharait az állatok viselkedését, a színeket az ízeket és a hangokat.

A gyülekezet énekkara két kórusszámmal gazdagította az alkalmat.

Bodnár János lelkész, Jn 3:16 alapján, Isten irántunk való szeretetére irányította a figyelmet.

A résztvevők hosszú tapssal fejezték ki tetszésüket minden elhangzott darab után.

Mivel ez már a negyedik koncert volt, az előadóművészeket jó ismerősként köszöntöttük és ajándékoztunk meg.

A koncert mindig jó lehetőség, hogy meghívjuk barátainkat, ismerőseinket egy szombat délutáni lelki élményre. A koncert adományának összegét a hajdúszoboszlói missziós koncert megvalósítására ajánlottuk fel.

Köszönjük az előadóművészek szolgálatát, a szervezők munkáját, hogy szebbé teszik a nyarunkat, dicsőíthetjük Istenünket, erősíthetjük emberi kapcsolatainkat, lelkileg feltöltődve és zenei élményekkel gazdagon várjuk a következő koncertsorozatot, amely összefoglalja a Vivaldi Négy évszak témáját, 2022. november 19-én 17 órakor a Budapest Terézvárosi Gyülekezetben.

A Teremtő új eget és földet teremt, ahol örök a nyár és örök élet van!

Bodnár Zsóka