Városnap Albertirsán

2018 szeptember 8-án városnap volt Albertirsán. Erre az alkalomra ismét készültünk gyülekezetünkben. Kértük Isten segítségét, tanácsát, hogy meg tudjuk szólítani és ajándékozni a városnapon résztvevőket.

A korábbi évekhez képest a városnap programjai változtak, és talán ennek vagy a még nagyon jó időnek „köszönhetően” kevesebben látogatták az ünnepi alkalmat.

Gyülekezetünk sátoránál bibliai és egészségügyi témájú kiadványokkal, illetve a gyerekek részére igés könyvjelzőkkel és matricákkal, kifestőkkel és képességfejlesztőkkel felszerelve vártuk az érdeklődőket.

A kiadványokat megtekintők többsége elfogadta az ajándékot. Voltak visszatérő látogatóink is. Néhány szóban be tudtuk mutatni a kiadványokat. Voltak, akik megnyíltak és elmondták problémáikat. Hozzánk hasonlóan nekik is vannak küzdelmeik, melyek Isten segítsége nélkül megoldhatatlannak tűnnek.

Az érdeklődők részére átadtuk gyülekezeti elérhetőségünkkel együtt a következő programjaink meghívóját is:

  • Az év elején a gyülekezetünkben életmódklubot indítottunk, egészségügyi előadásokkal és főzőkörrel, melyet most a nyári időszak után folytatunk.
  • Lelkészünk vezetésével előadásokat kezdünk az ősz folyamán.

Az ingyenes könyvrendelés (A nagy küzdelem) szórólapját is felajánlottuk. Ezeket a lakókörnyezetünkben élők részére is átadjuk, és volt, aki ennek elolvasása után már telefonon is érdeklődött a lehetőségről.

Köszönjük Istennek a lehetőséget a szolgálatra.
K.Lné