Nézőpont

A Hope Channel munkatársainak találkozója

 

 

Egy hatalmas országban, egy óriási csarnokban, egy nagy családban hajlamos az ember arra, hogy kicsinek érezze magát.

A Generálkonferencia ülésén péntek délben a Hope Channel családjának tagjai találkoztak egy külön teremben, Derek Morris vezető szervezésében, aki már Magyarországon is vendégünk volt a Reménység Média stúdiójában, és néhány éve mi is meglátogattuk a munkatársaimmal a Hope Channel központjában.

A mostani találkozón a legtöbb ország médiavezetőjével együtt mondott köszönet Derek Morris a médiaszolgálat elindítójának, Brad Thorpnak és feleségének, Kandusnak.

A Hope Channel stúdiói jelenleg 70 országban közvetítik Isten üzenetét több mint 80 nyelven, köztük magyarul is (Reménység Média).

Ha csak néhány számot említek, mint például Brazíliában közel 600 dolgozó a nap 24 órájában sugároz műsort, akkor talán érthető, hogy mire gondoltam a nagy számokat illetően.

Lehet, hogy így, ilyen számok mellett kicsinek tűnik az itthoni munkánk, de ahogy realizáljuk, hogy Isten velünk van, mindent egészen másként látok.

Az egész Bibliában azt láthatjuk, hogy a legnagyobb csodák leginkább nem nagy dolgokkal kezdődtek.

Akár egy parittyával vagy egy szamárállkapoccsal is lehetett „történelmet írni”. Mi más motiválna minket, ha nem ez?

Most a hatalmas Isten az, akit látok, akire gondolok, aki kézben tartja a dolgokat, így a „hatalmas” egészen más jelentőséggel bír számomra.

Már nem kevésnek, hanem hálásnak érzem magam a munkatársaimmal együtt, akikkel Magyarországon csodálatos munkát végezhetünk a Reménység Médiában, mert Isten kezében vagyunk.

Ettől még csodálatos érzés egy nagy család tagjaként egymás tapasztalatait meghallgatni, épülni és erősödni.

Köszönjük Hope Chanel!

 

Ócsainé Irénke