A Személyes Missziószolgálatok Osztályának küldetése, hogy segédanyagokat és képzéseket biztosítson a gyülekezeti tagok számára, hogy egyesítse erőfeszítéseiket a lelkészkarral és a gyülekezeti tisztségviselőkkel a Krisztusban való megváltás evangéliumának végső hirdetésében. Az osztály célja, hogy minden gyülekezeti tagot bevonjon az aktív lélekmentési szolgálatba.

A Személyes Missziószolgálatok Osztálya azért lett megalapítva, hogy az egyház fő lélekmentési tevékenységét koordinálja. Azért létezik, hogy a Nagy Misszióparancsra adott válaszként Jelenések 14:6-12 Hármas angyali üzenetének összefüggésében tanítsa és hirdesse Jézus Krisztus evangéliumát. Azért, hogy eredeti küldetésének eleget tegyen, a Személyes Missziószolgálatok Osztálya azzal a céllal folytatja az evangélium hirdetését, hogy Jézus Krisztusnak megnyerjen, megtartson és képezzen férfiakat és nőket, fiúkat és lányokat az egész világon.

Vezetője:

Hegyes-Horváth Géza

Hegyes-Horváth Géza

Tel.:30/664-3077
e-mail:hegyesgeza@adventista.hu

Csatlakozz te is a Generál Konferencia Teljes Tagbevonás programjának felhívásához!

Ha minden gyülekezeti tag minden héten egy GLOW füzetet vagy missziós könyvet odaajándékoz valakinek, akkor jövőre 1 milliárd embert segíthetünk közelebb Jézushoz! Bővebb információk: www.mission365.netinfo@glowonline.hu

Egy kis darab iromány – 30 keresztség, 30 évvel később

Indiában, Csennai településen egy hölgy megtalálta egy kis füzet kis darabját, amely bemutatta neki a Biblia reményteljes üzenetét a halál állapotával kapcsolatban. Érintette a kérdés, mert a 17 éves fiát egy tragikus balesetben vesztette el. Hindu vallású környezetben titkos hívő lett, majd harminc évvel később a lánya besétált egy adventista gyülekezetbe, és elmondta, hogy ő már ismeri a Bibliát, a tanításainkat, majd megkeresztelkedett ő is, nővérei, férjeik, családjuk több tagja, összesen több, mint harminc ember.

Isten felhasznált egy kis papírdarabot egy olvasmánnyal, hogy elérje ezeket az embereket. Egy kis papír a mi kezünkben is csodákra lehet képes, ha Isten megy előttünk! A Generál Konferencia Teljes Tagbevonás projektjének keretében a terv 2017-re, hogy minden gyülekezeti tag minden héten egy GLOW füzetet vagy egyéb olvasmányt adjon valakinek. Ez összesen körülbelül egy milliárd füzetet jelent egy évben. Légy részese te is!